Dobrodošli u novu eru WAGA brenda: svježi izgled, svijetla budućnost

Oduševljeni smo što predstavljamo potpuno novi izgled za WAGA brend, koji označava početak uzbudljivog novog poglavlja na našem putovanju. To je više od obične preobrazbe; to je odraz našeg evoluirajućeg identiteta brenda i naše posvećenosti da vam donesemo još očaravajuće iskustvo sa našim ručno izrađenim drvenim proizvodima.


Šta je novo?

Naša web stranica je doživjela potpunu transformaciju, sada nudi korisničko iskustvo koje će vam pomoći da istražite našu široku paletu proizvoda. Naš logo je ponovo osmišljen kako bi uhvatio suštinu našeg naslijeđa, istovremeno prigrlivši duh modernosti. Ali osim estetike, naša posvećenost održivosti, ekološkoj prihvatljivosti i podršci lokalnim zanatlijama ostaje jača nego ikad.

Uzbuđeni smo zbog novih dodataka našoj liniji proizvoda, koje sada možete otkriti na našoj web stranici. Novi proizvodi odražavaju naše duboko uvažavanje tradicionalnog umijeća izrade i fuzije modernih elemenata dizajna.

Prihvatanje prošlosti, kreiranje budućnosti

Transformacija nije samo duboka promjena. To je putovanje za prelazak iz prošlosti u sadašnjost, putovanje koje nam omogućava da nastavimo pričati priču o Wagi u Bosni i Hercegovini i šire. Ne mijenjamo samo naš izgled; razvijamo se kao brend, spremni da prihvatimo nove izazove i dosegnemo više srca širom svijeta.

Hvala vam što ste bili dio ovog nevjerovatnog putovanja sa nama. Jedva čekamo da podijelimo sve nevjerovatne stvari koje smo spremili za vas.

Za nas je ovo novi početak, ispunjen svježim perspektivama i njegovanom tradicijom!

WAGA tim

A Conversation with Our Founder : Jasmina Dizdarevic's Journey with Waga - Waga

Razgovor sa našom osnivačicom : Putovanje Jasmine Dizdarević sa WAGA brendom

Sljedeća objava

0 komentari